O admitere si un teanc de acte!

Hei pui de oameni!

Revin cu un articol legat de traduceri! O da! Aici este vorba de cum am gasit eu e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România!

Multi dintre tinerii din ziua de azi isi doresc sa plece in afara tarii pentru a-si continua studiile pe meleaguri straine. O prietena foarte apropiata mie mi-a povestit tot tam-tamul pe care l-a avut pana a reusit sa isi duca „misiunea” pana la capat.

Dupa munt hazard si truda a reusit sa aplice la o universitate foarte buna si importanta intr-o alta tara, Oxford. Se afla in Marea Britanie si este cea mai veche universitate anglofona, foarte multi isi doresc sa absolve aceasta universitate asa cum isi doreste si prietena mea (care este abia in anul al II-lea).

Mi-a povestit cat de mult s-a chinuit sa ajunga sa de acele examene foarte sofisticate (dupa parerea mea) si cum s-a simtit in timp ce astepta acea aprobare mult dorita.

In ziua cand a primit acel raspuns, era lipsita de speranta, credea ca nu va mai intra in acel an, dar uite cum se schimba roata… din omul pleostit de speranta a devenit un fel de creatura disperata care nu era pregatita cu absolut nimic, nici acte scoase de la notar, nici cazier, absolut nimic.

„YAY!”

Si pe cine se putea baza si ea?! Pe mine, in mare parte… mie mi-a venit sarcina de a gasi un loc unde sa traduca sau orice legat de tradus de acte. Practic un taram nebanuit si nebantuit de mine… vreodata nu am cautat nici macar o data in viata mea traduceri de documente personale sau  traduceri pentru acte de studii. Tot ce stiam era de la tata cand isi cumpara o masina se ducea la traduceri acte auto.

Si nu pot sa cred prin cate am trecut si pe la cate numere de telefon am sunat, sa mai spun si de preturile pe care le-am gasit?! Groaznic.

De pe un site pe altul am ajuns la e-trad un site foarte cunoscut pentru traduceri, eu initial ma focusasem pe magazinele fizice sau ceva palpabil, crezand ca este cea mai buna solutie. Dar aparent nu a fost asa!

e-trad
e-trad

Am fost super incantata cand am vazut platforma lor de traduceri si servicii deoarece se pot obtine informatii foarte usor si nu exista complicatii. Iar cum nu prea ma pricepeam eu asa de bine la acest capitol am incercat sa intru pe traducerile de documente personale si a mers totul foarte usor. Nu credeam ca totul va merge atat de bine si de repede, avand in vedere ca micuta „capiata” nu avea nimic facut, nici cazier, nici copie de la notar cu diploma de bacalaureat, foaia ei matricola inca era la liceu asa ca totul a fost o mare alergatura! Doar din vina unui om care tot nu credea in el si nu ne asculta cand ii spuneam ca totul va fi perfect si va intra fara probleme… numai eu stiu cat a invatat si cat mi-a secat nervii!

Pot sa spun: PFIU!

Imaginile din articol sunt puse la dispozitie de  e-trad.ro

Va multumesc pentru atentia acordata !

Articolul acesta este pentru Spring SuperBlog 2018

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s