Ajutor pentru ONG-uri! #staiacasa & #vremafara

Hei pui de oameni!

Azi ne avantam mai tare in problema! Am sa deschid din prima subiectul, fara o introducere prea mare. Nu este necesara acum. Acum avem nevoie de mobilizare pentru a invinge acest virus. Vrem inapoi afara!

Pentru a putea realiza dorinta #vremafara trebuie, inainte de toate, sa #stamincasa! Ca adolescent, care se pregateste sa intre in perioada de maturitate, am vazut, vad si voi vedea in continuare lumea asa cum cred eu ca este. Am sa scriu sincer, ca pana acum.

Oamenii, din toate categoriile sociale, s-au amestecat si s-au impartit in cateva tabere. Nu vreau, refuz categoric sa intru acum in acele tabere de oameni care nu fac nimic! Si vreau sa subliniez ca, pana si un copil, stie ceea ce este bine si sanatos. Acest articol vine ca o „alta strigare” citita de pe un papirus care va ramane pe veci in istoria omenirii. Foarte putini oameni stiu de ajutorul imens dat de anumiti oameni, fie ei vedete, oameni politici sau pur si simplu „oameni de rand” asa ca mine.

De cand stau acasa, pentru ca asa si trebuie sa facem daca avem aceasta oportunitate sau mai bine spus… posibilitate, m-am informat despre tot ceea ce se intampla cu acest virus CORONA // COVID-19, boala sau virusul secolului (imi vine sa ii spun).  Am aflat din surse mai corecte, mai sigure ca sunt foarte multi oameni implicati in fenomenul acesta. Foarte multi oameni, persoane publice, firme dar si ONG-uri care au donat si doneaza bani fac demersuri pentru a ajuta autoritatile medicale sa faca fata eforturilor impotriva pandemiei de Covid-19. Organizatia „Daruieste Viata”, care a lansat constructia primului spital romanesc facut cu bani donati de cetateni si companii, a anuntat ca se implica in lupta impotriva Covid-19, lansand o campanie de strangere de fonduri care vor fi donate autoritatilor medicale, pentru „a ajuta personalul medical din prima linie sa lupte cu COVID-19”. La ce nu ma asteptam… chiar si bancile sa intervina si sa doneze bani pentru a putea cumpara aceste echipamente. Branduri de cosmetice care doneaza produse de ingrijire si dezinfectanti catre spitale si ONG-uri.

Din punctul meu de vedere Farmec a demonstrat ca se poate, eforturile facute de acest brand de suflet (pentru mine) m-au facut sa realizez ca oamenii buni mereu se vor face remarcati! Va invit sa cititi si articolul acela scris zilele trecute, la mine pe blog.

Am descoperit zilele astea ca mai exista cineva. Autonom.Aceasta echipa a decis sa intre in front, iar ajutorul lor este extraordinar.

In atentia ONG-urilor si firmelor: AUTONOM pune la dispozitie inchiriere gratuita (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) masini din propria flota din toata tara in lupta impotriva Coronavirusului.

Pentru a se putea misca, au nevoie de mobilitate, iar mobilitatea cea mai buna, corecta si usoara este masina.

Pot fi contactati la:

  • numarul de telefon +40 747 277 610;
  • adresa de e-mail help@autonom.ro.

Cand vine vorba de flota, ei bine cei de la Autonom pun la dispozitie autoturisme, SUV-uri, van-uri pentru transportul de marfa si pick-up-uri;

Dar ce ne facem cu raspandirea acestui virus? 

Hai sa vedem ce spun cei de la Autonom. Aceasta este postarea initiala a anuntului unde am vazut reactiile pozitive ale oamenilor. Iar aici oamenii pot gasi orasele in care sunt prezenti si masurile de prevenire luate de Autonom.

Atât pentru siguranța colegilor noștri, cât și a clienților noștri am luat următoarele măsuri de prevenire împotriva COVID-19 în Autonom

  • După fiecare preluare/transfer, mașinile sunt dezinfectate, acordându-se o atenție deosebită tuturor mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului.
  • După dezinfectare, fiecare mașină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minimum 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.
  • Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) sunt dezinfectate înainte de preluarea de la client și încă o dată la sediul Autonom, înainte de predare. Ulterior, recomandăm ca mașinile să rămână neutilizate de către client timp de 24 h de la predare.
  • Toate cheile mașinilor, precum și documentele auto, sunt dezinfectate și neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Șoferii noștri au primit numeroase informări, precum și mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei, cât și pentru pasageri).
  • Colegii din agenții vor purta de fiecare dată mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor și vor păstra distanța socială necesară în interacțiunea cu clienții.

Am venit in ajutor cu aceste informatii deoarece trebuie sa fim constienti de gravitatea situatiei si sa incercam cu totii sa ajutam cat de mult se poate! Vreti afara?! Pai, pentru acest lucru trebuie sa actionati si voi! Daca toata lumea ar sta si ar privii… atunci ar fi un haos si o debandada. Eu nu vreau sa stau si sa privesc! Eu actionez!

Va indemn si pe voi sa o faceti! Nu cer like, comment & share. Nu cer pentru mine ci pentru cauza. De aceasta data, am sa va cer sa va mobilizati si sa nu mai stati! Viitorul vostru este in joc, locul de munca, fericirea si chiar si persoanele dragi! Nu este o gluma, nu este ceva de luat in ras. Este o problema de importanta nationala… chiar mondiala. Va rog sa va autosesizati si sa nu va uitati pe pereti sau la cum creste iarba. Multi nici nu au mai vazut „un petec” de iarba … hai sa fim uniti si sa putem ajunge la acel: #vremafara!

Asa cum voua va este dor de iesiri, vreti la mare sau … la biserica… depinde de fiecare asa si mie imi este dor de oamenii mei, de prieteni si de copii. Eu nu m-am plans de zilele de luni… sau ca muncesc in week. Dar voi acum o faceti. Hai sa trezim si restul poporului care doarme! Toti contam.

Imaginile din articol sunt din arhiva Autonom – autonom.ro

Va multumesc pentru atentia acordata !

Articolul acesta este pentru Spring SuperBlog 2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s