Toate cele necesare

Hei pui de oameni!

Revin pe blog cu o tema tare draga mie! Tema este simpla: casa visurilor mele. Am mai abordat acest subiect si cu mare dragoste am sa scriu iar despre ceea ce imi place. De aceasta data am sa scriu mai mult despre materialele de care ma voi folosi. Cred ca multi dintre voi deja stiti ca imi doresc o casa de tip „A”.

Asadar, nu ma voi lungi la aceasta introducere prea mult deoarece cred ca voi avea ceva, ceva de spus, de aratat si de comentat. Sa incepem!

casa pe structura de lemn

O casa pe structura de lemn de tip A-Frame, este de fapt un spatiu de locuit intr-un acoperis sa zicem asa, fara pereti. Toata casa este conceputa pe baza unui acoperis in doua ape, iar spatiul util se gaseste in interiorul acestei forme geometrice de prisma. Avantajele majore sunt ca scapi de zidaria complicata si extrem de scumpa, de pereti si nu ai probleme cu incarcarea acoperisului cu zapada, pentru ca la acest unghi e greu sa stea ceva pe el, iar acest fapt chiar ajuta in timp. Acest tip de acoperis il vad inedit si poate fi pastrat in timp foarte usor.

Gasesc aceasta solutie de constructie a unei cabane, mici, la munte sau oriune ai terenul pentru relaxare ca fiind solutia cea mai usoara pentru un proiect DIY. Sa luati in considerare ca pentru un spatiu util interior decent e nevoie de dimensiuni mari. Triunghiul de sectiune trebuie sa fie minim un echilateral de 8x8x8 m, daca nu mai mare. Inaltimea unui triunghi echilateral este l/2*√3 adica aproximativ jumatate din latura inmultit cu 1,73. La 8 m iese h interior 6,92 m. Matematica aici, nu alt ceva, bine ca am facut mate-info.

Revenind la simplitatea executiei, personal cred ca se bazeaza pe construirea ei pe piloni, turnati in „pahare”, mai pe intelesul tuturor beton turnat in pamant, in jos. Apoi elementele componente sunt extrem de usor de procurat mai ales ca am gasit siteuri precum Vindem-Ieftin.ro  unde pot beneficia de suport chiar VIP. Prin grup VIP, clientii interesati de materiale de constructii din minimum trei sau cinci categorii diferite vor putea comunica oricand au nevoie de informatii cu consultantii Vindem-Ieftin si vor primi suport dedicat pe toata durata procesului de ofertare, precum si conditii speciale de livrare.

Ce ofera grupul V.I.P?

  • Consultanta de specialitate prioritara cu privire la lista de materiale;
  • Raspuns rapid adaptat nevoilor identificate;
  • Centralizarea informatiilor intr-un singur loc;
  • Clientul economiseste timp;
  • Conditii speciale cu privire la pachetul de produse si livrare;
  • Status Livrare in timp real;

Cine beneficiaza de facilitatile acestui grup dedicat VIP?

  1. Clientii care au cumparat o singura data si doresc sa achizitioneze produse din minimum 5 categorii din portofoliul Vindem-Ieftin;
  2. Clientii care au cumparat de minimum doua ori si doresc sa achizitioneze produse din minimum 3 categorii din portofoliul Vindem-Ieftin.

In urma multor recenzii video mi-am dat seama ca este un site extrem de util deoarece ajuta foarte

mult omul, cumparatorul. Timpul pe care il poti pierde cumparand pironi, polistiren, vata bazaltica, piatra decorativa, rigips, materiale pentru tamplarie, etc. poate fi redus la minimum doar comandand de pe site, vorbind cu oamenii specializati, consultantii siteului.

Sunt de parere ca tigla metalinca este o alegere foarte buna, de lunga durata. Sistemul de cos de fum, care va fi absolut necesar, o casa de tip A nu e la fel de spectaculoasa fara acel semineu din living ce are un burlan imens prin care iese fumul mult deasupra acoperisului. Fiind o casa atat de inalta, fara pereti din beton, aproape toate camerele vor avea nevoie de ferestre pentru mansada. Ma gandedam la ceva mai diferit ce sa aiba si balcon, precum e in poza alaturata. Cred ca va iesi frumos in evidenta, iar casa va avea un iz mai rustic mai ales ca sunt o impatimita a plantelor si voi impodobi mini balconasele cu muscate rosii. Sunt multe de adaugat pentru o casa, dupa ce termini „greul” incepe partea si mai grea! Finisajele, unde pentru mine cel mai important material este lemnul ce va fi preponderent in proportie de 95%.

Acest articol a fost scris de: Ariciu Ruxandra Lidia, „adicatalea eu”.

Imaginile articolului au fost oferite de: SuperBlog, si .Vindem-Ieftin.ro 

Articolul este dedicat in aceasta toamna a editiei SuperBlog 2020.

Multumesc pentru atentia acordata!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s