Sarea ca remediu

Hei pui de oameni!

Azi vorbim despre un remediu ce se gaseste in natura inca din antichitate si, care, in zilele noastre se poate gasi sub orice forma. Fie ca vrei sa mergi in excursie, fie ca preferi sa stai acasa, sarea poate fi la indemana. Ei bine, da! Datorita faptului ca aerul sarat produce nenumarate efecte pozitive pentru organism, inca din antichitate oamenii au facut eforturi sa ajunga in minele de sare sau pe taramurile marilor si oceanelor. Iti propun sa te bucuri de beneficiile aerului sarat si in confortul propriei case. Cum? Cu aparatele Salin. Deoarece vorbim despre sare si despre SALIN, aparatele purificatoare de aer care prezinta urmatoarele caracteristici importante:

  • marirea rezistentei generale a organismului la raceli;
  • actiune generala desensibilizanta in probleme alergice;
  • de mare ajutor in rinite, sinuzite si laringite;
  • rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze,
  • recuperari in TBC;
  • somn linistit, odihnitor, stare de confort psihic;
  • scaderea problematicii sforaitului;
  • reducerea problemelor respiratorii ale fumatorilor;
  • ajutor natural in renuntarea mai usoara la fumat;
  • calitate deosebita a aerului, care devine proaspat si placut respiratiei, cu asigurarea unui ambient interior placut.
Sarea este un material esential al vietii, care poate fi utilizat acum ca remediu pentru tratarea diferitelor afectiuni. Produsele SALIN sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele de sare, cunoscute si folosite la noi in tara de foarte multa vreme. Ele utilizeaza un procedeu de noutate absoluta in tratarea complexa a aerului si anume trecerea fortata a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de saruri, in principal clorura de sodiu.

Sunt foarte multi oameni care prefera efectele benefice din terapiile cu salina a aparatelor Salin deoarece pe langa marirea rezistentei la raceli beneficiezi si de relaxarea acasa, nu mai esti nevoit sa parcurgi un drum lung pana la o salina sau nu iti faci griji daca nu se poate intra. Cu acest gen de aparate ai tot ce vrei la tine acasa. Gasiti pe pagina de facebook Salin diferite modalitati de a va usura munca, cu sa folositi aparatele si diferitele oferte ce mai apar. Iar pe siteul celor de la Salin

Purificator de aer SALIN S2

gasi toate modelele de aparate si tot ceea ce va trebuie pentru intretinerea lor. Precum aparatul Purificator de aer SALIN S2 ce asigura tratarea aerului pentru un volum de pana la 35-40m³ (aproximativ 15 mp, o camera obisnuita de apartament). Se compune din aparatul propriu-zis cu filtrul de sare si adaptorul de alimentare.

Efecte Igienice Generale: prin utilizarea aparatului SALIN se remarca un efect general de imbunatatire a calitatii aerului prin:
– retinerea prafului,
– eliminarea fumului de tigara,
– eliminarea mirosurilor neplacute (transpiratie, mucegai, carti vechi),
– o calitate deosebita a aerului care devine proaspat si placut respiratiei.

Efecte Medicale Generale

Prin aceste efecte aparatul poate fi in general utilizat pentru asigurarea unui ambient interior cat mai confortabil. Utilizarea generala a aparatului SALIN de catre persoane sanatoase sau cu diverse afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice generale:
– marirea rezistentei la raceli,
– somn linistit, odihnitor,
– stare de confort psihic,
– o scadere a problematicii sforaitului.

Efecte Terapeutice

Utilizarea aparatului de persoane cu afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare. In afectiunile ORL, SALIN se arata a fi de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite, o actiune generala desensibilizanta in probleme alergice. In afectiuni pneumologice au fost obtinute rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza. S-au remarcat efecte favorabile si in diverse alte cazuri de insuficiente respiratorii, ca de exemplu in cele pe fond cardiac sau tiroidian.

Acest articol a fost scris de: Ariciu Ruxandra Lidia, „adicatalea eu”.

Imaginile articolului au fost oferite de: SuperBlog, si Salin.

Articolul este dedicat in aceasta toamna a editiei SuperBlog 2020.

Multumesc pentru atentia acordata!

Un comentariu

Lasă un comentariu